KAKO STECI SAMOPOUZDANJE PDF

: Samopouzdanje: kako ga steci () by Dzo; Hiberd, Dzesami Asmar and a great selection of similar New, Used and Collectible. Misli koje mogu pomoäiImam pravo na pogreüku. Svatko ima pravo na pogreüku. Postaviti äu dosti#ne ciljeve (kako me nepostizanj. Wenige Dinge, die mir der Gehorsam geboten hat, sind mir so schwer gefallen wie jetzt die Aufgabe, über das Gebet zu schreiben. Einmal, weil ich nicht den.

Author: Mebar Tutaur
Country: Estonia
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 14 September 2009
Pages: 328
PDF File Size: 17.86 Mb
ePub File Size: 1.73 Mb
ISBN: 425-9-32410-770-1
Downloads: 18558
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nashakar

To daje rezultate u svim situacijama. Da li se vikendom bavite sportom?

Bogati rezultati su vredni toga. Odgovor glasi – izuzetno brzo.

Ako ste zainteresovani da date prilog, sjajno. Rekao je da je prvi put u tom delu zemlje i upitao predsednika da li poslovna politika njegove kompanije propisuje samo pet minuta za prezentaciju proizvoda u predvorju.

  GRAPHMATICA TUTORIAL PDF

U ljudskoj samopiuzdanje je da, pred izazovom, ispolji otpor, a fraze tipa: Dajte im to do znanja. Ako mi neko ne uzvrati poziv, to me stvarno izbacuje iz takta. Ne kupuju svi neki proizvod iz istog razloga. Ako vam osoba odgovori: Bob Knowlton is a well-recognized case in OB.

Ja sam pobedio i on je pobedio. Poruka je, otprilike, glasila: Ljudi na nas reaguju ili odgovaraju emocionalno iz dva razloga: Jednog dana Ralf je vozio svoje dvoje dece kolima, kada ga je zaustavilo crveno svetlo na semaforu. Obzirnost Ovo je jednostavna ideja. Sama po sebi mnogo puta me je spasila nevolja.

Nikada ne bih nijednog govorinika tako mnogo platio! Ja nisam rekao da je ona ukrala novac.

Ispitajte osobu da biste dobili odgovore na ova pitanja. Podigni se s osmehom na licu. Rekao bih da je to dobar savet. Potom krajnje iskreno recite: Jednom prilikom razgovarao sam sa ocem jedne moje prijateljice.

Bob Burg – Veština ubeđivanja – PDF Free Download

Da li mi je istekla registracija? I da li si je ikada ponovila? Ali ja ipak idem napolje. Vrlo brzo potom oni bi smanjili svoju agresivnost, zlobu i grubost u ophodenju prema Franu. Bila je grubo prekorena zbog toga, ali joj je vlasnik kompanije oprostio.

  E6B FLIGHT COMPUTER MANUAL PDF

Bob Burg – Veština ubeđivanja

Koliko dana zaredom ste u stanju da drugima date najmanje, najmanje pet komplimenata? Radi svoje potrebe za zadovoljstvom. Evo kako to deluje: To me je uvek zapanjivalo. To je potrajalo nekoliko minuta.

Naravno, ne uvek u toj meri. To je, samo po sebi, u redu – pod uslovom da je cilj opravdan.

Vi ga razumete i verujete u njega.

Related Posts