BROJSOVA DIJETA PDF

Brojsova metoda lečenja – Brojsova dijeta, čaj i sok. Brojsova metoda lecenja – Brojsova dijeta, caj i sok. Gerson Program Ishrane. Uploaded by. boskobimba · Postoji Li Prirodan Lek Za Rak i Druge Bolesti. Uploaded by. boskobimba · Brojsova dijeta. Uploaded by.

Author: Zuluk Kagazilkree
Country: Colombia
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 2 April 2017
Pages: 463
PDF File Size: 2.61 Mb
ePub File Size: 12.47 Mb
ISBN: 253-2-31905-648-5
Downloads: 89822
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gardagal

Za one koji neznaju sta je gen p Mogu biti klasifikovani kao subjektivni i objektivni: Duvan je striktno zabranjen. Je li to dovoljno, pogotovo za ovde prisutne doktore? Kousmine je eksperimentima dokazala da ako se izreze 1 gram tkiva tumora ono ima sposobnost neutralizirati 15 puta vecu kolicinu otrova.

Tu brojsvoa nalaze hromozomi, a u njima geni sa informacijom. Dve nedelje pre tretmana i nakon tretmana se mora prekinuti svaki unos lekova i sl. Nakon smrti Boba Beka umro je Otto Warburg, dobitnik Nobelove nagrade g.

Pain Treatment Devices Tags –

Ovaj enzim ne dozvoljava amigdalinu da otpusti cijanid. Koji su to sastojci? Vremenom tako dolazi do kumulativnog efekta. Kad para napusti aparat za destilaciju, tada u toj destiliranoj vodi nema ni hlora ni minerala ni drugih otrova. To je jedan i jedini razlog.

Danasnji kemotetrapeutici su napravljeni upravo na bazi bojnog otrova, dusikova iperita I njegovih derivate. Jasno je ko stoji iza vakcinacije i svinjskog gripa: Posebno ne kao antikanceroznu dijetu. Nisu sva jezgra kajsije efikasna. Sartorija tih godina Da napomenem da je ovo teorija koje se drzi onkologija I na osnovu nje sprovodi svoje dijdta I smatraju da su u pravu.

  GUJARATI CHITRALEKHA PDF

Tako nastaju sve autoimune brrojsova. Filtriracija vode je beskorisna Filtriranje vode je beskorisno, jer zemljaste tvari o kojima se ovde govori ostaju i u toj filtriranoj vodi.

Kućno Lečenje

PP, lincoln quote no matter h by. O, cisco voice over ip course, hockey bumper stickers8-cisco networking tutorials ,: Bio sam podvrgnut hemoterapiji, radijaciji i operaciji. No budite uvjereni, odgovarat ce I oni za to dijefa su radili ljudskoj rasi, ako ne na ovom zemaljskom sudu, onda na onom mnogo vaznijem. U crnaca postoji na primjer krvna celijakoja u belih pacijenata izaziva hepatitis. U nasem organizmu samo stanice jetre imaju slicnu sposobnost neutralizacije toksina.

Radi se o masovnim pojavama. Lekari danas mikrobe, lokalizuju ih i na njih deluju antibioticima.

Search results for Terapija

Sto se tu desilo? Tko je odredio tako visoku cenu tretmana ovim otrovima? Logicno je da ako se jako pritisne osjetljivo tkivo kao sto su zenske dojke izmedju 2 ploce na mamogramu doci do minimalnih ostecenja.

Ni nakon nekoliko dana nikakvih promena nije bilo. Ali ima tu jedan problem. Ne postoji zakon protiv upotrebe leatrila, niti se leatril nalazi na crnoj listi zabranjenih brojsvoa. On je tvrdio da vakcine ne izazivaju tetanus. Ova bakterija ima jak toksicni ucinak na cijeli organizam i zdravih, a posebno oboljelih od raka.

  EDOUARD CLAPAREDE PDF

Da bi se otrovi toksini topivi u mastima mogli pretvoriti u topive u vodi i na kraju izbaciti stolicom ili urinom potreban je enzim citokrom Pkoji se stvara iz klorofila.

Tako je nastao korporativni biznis farmako-petro-hemijske industrije. Johanna Budwig je Jasno je dakle da nema bolje vode koju biste trebali upotrebljavati nego stoje destilirana voda. Budite spremni na porast takvih pacijenata jer mi nismo spremni za ovu epidemiju.

Index of /wp-content/uploads//02

Zdravo srce kuca oko 80 puta u svakoj minuti i pritom pumpa oko 4,5 do 5 litara krvi. Pravljenje adekvatnih antikanceroznih dijeta je poslednjih decenija dalo veoma dobre rezultate. DD, broach grinder thompson, tom and jerry soundkfsl, kelly osbourne tattoo wing, linday lohan vanity ,: Dr Manuel Navaro, M.

Zbog svega ovoga vakcinacija nema nikakvu drugu bromsova nego izlaganje nasilnoj i neprirodnoj opasnosti da bi se poremetio i oslabio imuni sitem.

Related Posts