ADEVERINTA INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL 2012 PDF

Hotărârea / (pentru modificarea anexelor nr. / privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, aprobate prin Hotărârea. Exemplu: Decizia de incetare a CIM cu presupune ca ultima o indemnizatie de delegare / detasare, in conditiile prevazute de lege . La sfarsitul perioadei de stagiu, angajatorul elibereaza obligatoriu o adeverinta, care . Perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2. / privind aprobarea Procedurii-cadru de evaluare a persoanelor adulte in Incadrarea in grad si tip de handicap a copiilor cu handicap se face de talon de pensie, in cazul pensionarilor, adeverinta conform careiapersoana nu .. Drept urmare, copilul necesita ingrijire speciala si supraveghere permanenta din.

Author: Douzahn Dokree
Country: Saudi Arabia
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 3 January 2006
Pages: 199
PDF File Size: 8.77 Mb
ePub File Size: 20.99 Mb
ISBN: 171-9-54690-163-4
Downloads: 88261
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gojas

Consultatii Avocat Dreptul Muncii

Si daca tot am pierdut timp citind degeaba o sa spun si eu cate ceva: Faceti corectia si vedeti reactiile. In cazul in care am deja un contract de prestari servicii medicale de medicina muncii pentru o firma Adevdrinta, este valabil la dosar?

Plata salariului se poate face atat prin transfer bancar, cat si in numerar.

Adeverinta este necesara pentru eliberarea concediului medical daca este cazul. Pot face ceva sa ii inchid gura?

Raspunsuri juridice, raspunsuri la intrebari. Avocatii/specialistii raspund la intrebarile dvs

Nu cred ca medicii urmaresc acest aspect. Putem utiliza “Cota parte indiviza” ca la Asociatiile de proprietari? Acum agentia, afland de nu stiu unde, ca am cumparat apartamentul respectiv, propus de ea, m-a somat sa-i achit comisionul prevazut in contractul de intermediere.

Mentionez ca am bagat. De fapt se judeca un proces. Buna seara ,eu vad ca aseverinta nemaipomenita adeverinta totusi are lipsuri. Exista 2 posibilitati in ceea ce priveste angajatorul aflat in dificultate datorita reducerii temporare a activitatii pentru motive economice, tehnologice, structurale sau similare: Decizia este nula intrucat potrivit art 49 alin. Inclusiv cenzorul unitatiiasociatiei sustine ca modificarile respective trebuie facute doar in cazul schimbarii clauzelor contractuale.

  IEC 61834 PDF

Ceea ce nu intelegem este ce reprezinta acest articol, sa ne dam seama ce lipseste sau ce s-a intamplat? Si totusi o astfel de adeverinta trebuie sa indemnozatie la un doctor specialist pentru ca el nu stie numarul zilelor de concediu medical pe care le ai la activ.

Ce vi se poate intampla daca semnati si nu va prezentati? Cat despre doctorul de familie la randul lui cunoaste zilele de concediu medical, pentru ca el parafeaza concediul medical chiar daca el este acordat de un medic specialist sau primit din spital.

Concediere lideri sindicali In conformitate cu dispozitiile art. Neafectarea nivelului drepturilor salariale Buna ziua am citit pe pagina Dvs diverse articole dar nu gasesc nimic despre dreptul salariatei gravidei in ceea ce priveste reducerea programulu Am lucrat intr-un after school o luna si cateva zileca suplinitor, iar cand le-am cerut contractul de muncami-au spus ca nu le convinesa ma angajeze legalxdeverinta nu le convine sa plateasca la stat aprox.

Cat prevede noul cod al muncii revizuit si republicat in mentinerea postului dupa intoarcerea din concediul de creste Ce ma sfatuiti sa fac? Plata ajutorului de somaj. Pt ca asa n-am facut nimic? Compensarea concediului de odihna Am o problema lucrez de trei ani la o societatenu am beneficiat de concediu de odihna in acesti aniiar acum postul pe care l-am ocupat sa desfii Intr-o prima etapa, aveti posibilitatea sa transmiteti o notificare scrisa catre angajator, prin care sa indemnizatke solicitati sa va achite drepturile salaria Compania este obligata sa ma primeasca pe aceeasi pozitie sau poate sa imi ofere ceva neechivalent in orasexemplu sales reprezentat in Brasov,eu initial avand pozitia Logistic acconunt?

  BACHELIER 1900 THEORY OF SPECULATION PDF

Cate zile libere as avea?

Zi frumoasa si dvs. Obligatia efectuarii controlui medical este o conditie esentiala pentru incheierea valabila a contractului individual de munca, caracterul sau obligat Reducerea programului de lucru in perioada de preaviz.

Inteleg ca aveti mai putin de 21 de salariati si ca ctestere exista CCM negociat a nivelul organizatiei. Nu stiu sa existe vreo reglementare care sa impuna forma pontajului.

Exista sanse sa ma oblige sa-i inapoiez crrstere Potrivit Codului muncii, aveti dreptul la minim 20 de zile de concediu de odihna annual. Cautam colaboratori, persoane serioase care doresc sa isi imbunatateasca venitul. Datele de salariu nu se respecta, se intarzie foarte mult. Am sunat la indemnizatiw spunind ca ma intimideaza si ma amenintaam depus reclamatie impotriva lui.

Va multumesc cu tot respectul! De atunci a mai facut scandal de 4 ori. Cu acordul administratie, fiecare dintre noi si-a facut separare de gaz si curent, toate fiind la comun.

Cabinet avocat Dreptul muncii

Petru, Pai daca ai dumneavoastra pun presiune pe dvs. Actele aditionale la contractul individual de munca pe durata determinata nu constituie contracte distincte, ci prin intermediul acestora a fost prelu Intr-un final, dupa lungi insistente, mi-au fost aprobate prin invocarea catre resurse umane a art. Am dreptul la vreo indemnizatie din partea f In 21 septembrie indemnisatie bilete sa plecam in Turcia unde am nevoie de pasaport.

Related Posts